Vergoedingen

Wij kunnen de kosten van de schoenen indienden bij zorgverzekeraar, u heeft wel  verwijzing van een voorschrijvend arts nodig. Bij sommige verzekeringens maatschappijen volstaat een verwijzing van uw huisarts, of eventueel een podotherapeut. U kunt bijvoorbeeld een verwijzing krijgen bij een reumatoloog, revalidatiearts, AVG arts, vaatchirurg en of orthopedisch chirurg.

Wij werken op verschillende spreekuur locaties samen met een revalidatiearts. Wilt u terecht komen bij een gespecialiseerde arts dient u dit te doen via de huisarts.

 

Kosten

Wij als schoentechniek Waalwijk hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

 

De zorgverzekering vergoed uw orthopedische producten. Echter zit hier wel een wetterlijke eigen bijdrage op, deze bedraagt €127,- per paar schoenen voor kinderen is deze bijdragen vastgesteld op €63,50 per paar schoenen, dit geld voor kinderen tot 16 jaar. Dit bedrag geld voor de orthopedische schoenen en de semi. Dit bedrag wordt tegenwoordig vaak via de verzekering geint, voor meer informatie kunt u altijd contacten. Hieronder word in een schema het speciafiek uitgelegd.

Prijsbepaling

De prijzen die wij krijgen van de zorgverzekering worden jaarlijks door de zorgverzekering vastgesteld. 

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars 

Wij dienen de aanvragen vanuit de basisverzekering rechtstreeks bij de zorgverzekeraar in. Hieronder in het schema staat uitgelegd wat de verzekeraar voor u in rekening brengt. 

Prijslijst

 Onze prijslijst volledig transparant voor u samen gesteld.

Zo komt u nooit voor financiële verassingen te staan. Wel zo prettig toch?

Steunzolen dient u zelf te betalen bij het afhalen, alvorens u de declaratie indient bij uw zorgverzekeraar. De steunzolen vallen in het aanvullend pakket. Bekijk altijd even uw polis voorwaarde voordat u voor verrassingen komt te staan. Bij ons zijn de kosten van de steunzolen €175,- dit is een all in prijs, wij werken zonder consult kosten.

Wisselpaar

De meeste zorgverzekeraars gaan ervan uit dat de gebruiksduur van een paar schoenen 15 maanden is. Voor kinderen geldt een periode van 9 maanden. Bovendien mag u meestal twee paar adequate schoenen in gebruik hebben. Na levering van het eerste paar, kan er na 3 maanden een wisselpaar aangevraagd worden.

Inloopspreekuur locatie Waalwijk. 

Heeft u vragen? u bent altijd van harte welkom! 

Zou u willen weten wat we voor u kunnen betekenen of mocht U zich eerst willen oriënteren voordat u een bepaald project instapt? U bent bij ons altijd welkom op het inloopspreekuur op maandagmiddag tussen 15:00 en 17:00 te bezoeken of u kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vakbekwame schoentechnici.