Schoen collectie

Outdoor Waalwijk:
Outdoor Waalwijk biedt een geselecteerd assortiment aan als het gaat om wandelschoenen. Bij ons kan u terecht voor de onderstaande merken:
– Meindl,
(Korte inleiding, etc) aparte sub pagina
– Lowa &
(Korte inleiding, etc) aparte sub pagina
– Teva.
(Korte inleiding, etc) aparte sub pagina

Wij hebben buiten de wandelschoenen ook een breed assortiment aan accessoires. (Ctr-k en doorklinken naar een sub pagina onder wandelschoenen).

 

 

Heren schoenen 

 

Daarnaast bieden we ook een leuk arrangement heren schoenen. Heeft u altijd al wel eens een paar handgemaakte heren schoenen willen hebben, of heeft u nette schoenen nodig voor uw werk maar is dit lastig doordat uw voet te breed of te smal is? Wij hebben de oplossing, waarbij u zelf de kleur en het model uitkiest uit onze speciaal gesellecteerde stalen bundel. Kom dan een keer langs en zullen u daarbij ook goed advies geven. de schoenen worden op maat gemaakt, dat betekend dat wij eerst de maat van de voet op gaan meten. Daarnaast hebben we pasmallen staan van de schoenen, deze zullen we gelijk passen zodat we zeker weten dat u de maatschoen past. hierna zullen we de kleur en het model uitzoeken dat u ziet zitten. De prijs van de schoenen is 350,- euro deze zullen pas gemaakt worden zodra we een akkoord van u hebben. levertijd van de schoenen is ongeveer 3 weken.