Productie in Waalwijk

Alle producten die wij aanbieden worden hoofdzakelijk op onze locatie in Waalwijk geproduceerd. Hierdoor kunnen wij voor u een optimaal kwaliteitsproduct leveren waar wij achter staan. Tevens kunnen wij hierdoor de producten snel afleveren, zodat u weer snel ter been bent.

Orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen zijn volledig op maat gemaakte schoenen. Deze worden geproduceerd door middel van een op maat gemaakte leest, dit is een mal van de voet.

 

Semi-orthopedische schoenen

Dit zijn fabrieksmatig vervaardigde schoenen waarbij wij nog een aanpassing kunnen laten verwerken. U heeft hierbij de keuze uit een groot aantal modellen. Deze modellen zullen speciaal over een leest gemaakt worden met de aanpassing die noodzakelijk is.

Steunzolen

Steunzolen zijn zolen gemaakt voor in confectieschoenen. Deze zolen worden individueel op maat gemaakt door middel van een loopanalyse en een speciale drukmeetplaat. We maken steunzolen voor zowel sportschoenen als dagelijks schoeisel.

 

Ovac 

Ovac staat voor aanpassing aan confectieschoenen. Vrijwel alles wat aangepast zou kunnen worden aan de schoen voeren wij zelf uit. U kunt hierbij denken aan een afwikkelvoorziening bij slijtage en bijvoorbeeld een verhoging.

 

Vlos-verbandschoen

Een voorlopige orthopedische oplossing wil eigenlijk zeggen dat we binnen 7 werkdagen een volledig op maat gemaakt product voor u kunnen maken. Zodat u weer zo snel mogelijk op de been bent.

 

Huispantoffel

Dit zijn lichtgewicht pantoffels, die we speciaal gemaakt hebben voor thuis. U heeft keuze uit een aantal modellen. De pantoffel heeft een zacht voetbed en een ruime instap, zodat u thuis comfortabel kan lopen maar wel op een pantoffel die volledig op maat is.

 

Werkschoenen

Bij ons kunt u ook terecht voor orthopedische werkschoenen. Deze worden vergoed via het uwv of uw zorgverzekering.

Interesse?

Maak vrijblijvend een afspraak