Model keuze orthopedische schoenen. 

Bij ons bent u qua model keuze vrij om te kiezen wat u wilt. Wij zullen u wel altijd voorzien van een goed advies wat nodig is bij de aandoening waarvoor dat u orthopedische schoenen krijgt. U kunt hierbij denken aan een doorlopende zool bij artrose om de afwikkeling te ontlasten.
Wij zijn van mening dat als u een mooie schoen krijgt die u zelf heeft uitgekozen in de kleuren die u zelf wilt, deze ook beter en met meer plezier gaat dragen. 
Er zitten geen extra kosten aan bepaalde producten die u kiest.
Het werkt als volgt, u komt bij ons voor orthopedische schoenen dan komen wij bij stap 1. Het opmeten en gipsen van de voeten, daar maken wij een paar leesten van. Hierbij zullen wij u advies geven en vragen wat uw voorkeuren zijn voor schoenen. U kunt op internet en of in het bepaalde boekjes/sites die wij meegeven inspiratie op doen voor het soort schoen. (Dit kunnen ook merk schoenen zijn) wij gebruiken de schoen als inspiratie, deze zal altijd wat afwijken van het origineel. 
Stap 2, u komt bij ons voor het passen en het uitzoeken van het kleur en het bepalen van het definitieve model van de schoen. U heeft bij ons de keuze uit een ruim kleuren pallet. Als we daar samen uit zijn gekomen gaan we ze in productie nemen. Mocht u vragen hebben of inspiratie op willen doen? Hieronder staan een aantal modellen die wij gemaakt hebben of waar u uit kan kiezen. 
Man
Vrouw.