Orthopedische huispantoffel

 

Als u orthopedische schoenen bij ons heeft, zijn al uw gegevens bij ons al bekend. Wij kunnen dan over de leesten (mallen van de voet) een paar orthopedische pantoffels maken. Dit zijn lichtgewicht pantoffels, die we speciaal gemaakt hebben voor thuis. U heeft keuze uit een aantal modellen. De pantoffel heeft een zacht voetbed en een ruime instap, zodat u thuis comfortabel kan lopen maar wel op een pantoffel die volledig op maat is. Hierdoor is de kans op valgevaar en eventueel wonden een heel stuk verminderd geworden.

 

Aanmeten van orthopedische huispantoffel 

Osa orthopedische huisschoenen worden aangemeten in een aantal stappen. Hieronder worden deze uitgelegd.

Leest controleren

U heeft al een paar orthopedische schoenen. Hierdoor hebben wij al een goed bijpassende mal van de voet. Deze worden gebruikt voor de pantoffel. Wij zullen wel met zachtere materialen werken dan in uw originele schoenen, denk hierbij vooral aan het voetbed.

Keuze model

U kiest een model uit. U heeft keuze uit een aantal verschillende modellen. U kunt hierbij denken aan de kleur en de sluiting zoals klittenband of veters, en/of eventueel een hoog of laag model. 

Afleveren

Bij het afleveren controleren we de pasvorm nogmaals en of u tevreden bent met het comfort van de schoen. We geven u een formulier mee met daarop een inloopschema, met het advies om het rustig op te bouwen. Daarnaast maken we een controleafspraak na 6 weken. Op deze afspraak gaan we controleren of de schoenen goed bevallen. We kijken ook naar de slijtage van de schoen, hoe het looppatroon is en of dat de problemen met uw voeten verholpen/verminderd zijn.

 

Levertijden

 Doordat de productie van de orthopedische schoenen volledig in Waalwijk gebeurt kunnen we snelle levertijden garanderen. 

De levertijd is 4-6 weken na de pasfase. eventuele spoed paren schoenen en/of kinder orthopedie, kunnen in overleg 2-4 weken.

Vergoedingen en verstrekkings regels van verzekering 

 

Orthopedische pantoffels kosten € 300.- per paar. U kunt de pantoffels uitsluitend bestellen gelijk met een paar orthopedische schoenen. De pantoffels worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag er naar bij uw zorgverzekering 

Garantie

Overeenkomstig de daarvoor geldende normen, krijgt u gedurende 3 maanden garantie op de pasvorm van de schoenen. Voor het gebruikte materiaal geldt een garantie van 6 maanden. De reparaties van de schoenen kunt u het beste bij ons laten doen. Doordat wij de schoenen volledig zelf maken in Waalwijk, hebben wij alle goede materialen en weten hoe dat we de schoen op de beste manier kunnen repareren. 

Voorbeeld modellen

In de pantoffels zijn zacht variant van de schoen, hierdoor zult u ervaren dat het iets minder steun bied dan de normale orthopedische schoenen. Daarentegen zijn ze wel een stuk zachter en lichter dan uw orthopedische schoenen.

Huisbezoek

In enkele gevallen is het voor ons mogelijk om u aan huis te bezoeken. U kunt ons altijd contacten zodat we eventueel een afspraak kunnen maken, of u eventueel kunnen voorzien van meer informatie.

Afspraak maken?

 

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een afspraak maken.